Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

(DOWNLOAD) "Nic Studeno" by Andrei Pogorilowski " Book PDF Kindle ePub Free

Nic Studeno

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Nic Studeno
  • Author : Andrei Pogorilowski
  • Release Date : January 21, 2018
  • Genre: Contemporary,Books,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 1005 KB

Description

Recenta continuare a ciclului epic o dă romanul Nic Studeno, unde pasiunea tipologiei marginale, a cuplului distonant ÅŸi a punÅ£ilor între lumea „de dinainte de Război” ÅŸi cea „de după” se păstrează. Constantele tematice, plăcerea poveÅŸtii ÅŸi hazul nebun nu fac decât să mai consacre o dată un prozator de calitate, care a ales să construiască o captivantă saga derivată din destinul unor personaje care excelează prin contraste. (Adrian G. Romila)


Voi începe prin a spune că [Nic Studeno] este o carte excelent scrisă, cartea care mi-a produs cea mai mare plăcere la lectură din tot ce am citit în ultima vreme. Andrei Pogorilowski scrie cursiv și cu talent, cărțile sale se citesc cu lejeritate, dar în pofida aparențelor cred că nu sunt neaparat și lejere în substanță. (Dan Romașcanu)

După al doilea său roman – „Nic Studeno“ – avem câteva certitudini în legătură cu Andrei Pogorilowski. Prima ar fi grija in a-È™i evalua corect proiectul, interesându-l mijloacele, nu scopul. Știe ce vrea să facă: o excelentă scriere detectivistică È™i erotică. (George Neagoe)


Free Download "Nic Studeno" PDF ePub Kindle